Barion Pixel

1–30 termék, összesen 105 db

Leclerc

A Leclerc egy fiatal és innovatív vállalat, amely fel akarja rázni a babakocsik piacát. A Leclerc márka Hollandiában ered, a cég európai irodája és bemutatóterme Rotterdam szívében található.

A cég egy „mindent egyben” babakocsi megtervezését tűzte ki célul, amelyhez mózeskosár és egy sport ülés is tartozik.

A Leclerc babakocsik rendkívül könnyűek, és egyetlen gombnyomással összecsukhatók!

A leclerc  babakocsikat egy modern (városi) életmódhoz tervezték, ahol a súly, méret, stílus és kényelem fontos szerepet játszik. Nagy figyelmet fordítva a részletekre, a Leclerc babakocsi remek ergonomikus üléssel, könnyen használható csatos övvel és puha légkamrás kerekekkel rendelkezik a maximális kényelem érdekében.

A Leclercnél olyan innovatív formatervekre összpontosítanak, amelyek maximális kényelmet nyújtanak, és rendkívül felhasználóbarátak, kényelmesek és kis súlyúak. A babakocsik nagy kényelmet kínálnak a szülőknek és a gyermekeknek. Prémium minőségű termékek, megfizethető áron.

A kollekció 0-5 éves korosztály számára készült, és olyan kiegészítők teljes választékát tartalmazza, amelyek extra kényelmet és örömet kínálnak, mint például testvérfellépő vagy a különféle adapterek, bundazsákok.