Barion Pixel

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Scoot and Ride

A Scoot and Ride több mint 10 éve működő, az egyik leginnovatívabb rollereket gyártó osztrák márka. A cég fő célkitűzése olyan termékek gyártása, melyek egyértelműen a gyermekek igényeit elégítik ki körülbelül 1 és 12 éves kor között, és mindezt a környezet tudatos védelmével, minél több újrahasznosítható anyag felhasználásával tenni.

A gyerek roller napjainkban az egyik legnépszerűbb szabadtéri eszköz a világot felfedezni vágyó kicsik körében. Az átalakítható roller nagy kedvencnek számít a márka termékkínálatában: a szülők imádják, hogy egy terméket vesznek és közben 2 funkciót kapnak: van olyan Scoot and Ride roller ugyanis, ami kismotorrá alakítható és vissza (kismotor 1 éves kortól) és olyan is, ami futóbiciklivé alakítható és vissza (futóbicikli 1 éves kortól). A termékeket egyedülálló praktikum jellemzi, hiszen egyszerű mozdulatokkal alakíthatók át, emellett könnyen hordozhatók és tárolhatók, és egyedi tervezésű, különleges külsőt varázsoltak nekik.

A cég nagy hangsúlyt fektetett a stabilitásra és biztonságra is, így természetesen a bukósisakok is megtalálhatók a repertoárban: akár biciklis sisak, akár roller sisak után kutatunk, náluk prémium minőséget vásárolhatunk.