Barion Pixel

Kismamáknak, anyukáknak és alváshiánytól megfáradt szülőknek

Kérem a kiadványt!

Töltsd le alvássegítő kiadványunkat, ha

INGYENES kiadványunk segítségével új ismeretekre, hasznos praktikákra és valós megoldásokra tehetsz szert. Szerezd meg most a Nyugodt éjszakák, boldog baba e-bookot Te is!

Ide vele!

Van 3 jó okunk, miért csapj le az INGYENESen elérhető Nyugodt éjszakák, boldog baba kiadványra!

Azonnal elérhető

Hetek, hónapok óta nem aludtál, kávén élsz, és az idejét sem tudod, mikor ébredtél kipihenten utoljára? Nem vagy egyedül! Gyakorlott szülőkként pontosan tudjuk, min mész keresztül, ezért Nyugodt éjszakák, boldog baba e-könyvünkben számos azonnal hasznosítható, hatékony ötletet kínálunk neked!

Ingyenes

Hegyekben állnak a cumik és más eszközök? Rengeteg pénzt költöttél arra, hogy gyermeked tényleg aludjon végre? Megértjük, hogy szeretnél azonnali, valós – és lehetőség szerint olcsó – megoldásra találni. Nyugodt éjszakák, boldog baba kötetünket épp ezért INGYEN adjuk Neked!

Eredményes

Tudományos ismeretek, szakmai és magánéleti tapasztalatok, kiváló minőségű, holland babanyugtató eszközök, és hatékony megoldások várnak Rád, ha elolvasod a Nyugodt éjszakák, boldog baba kiadványt. Próbáld ki ingyen, és tudd meg Te is, hogyan hozhatsz tartós, eredményes változásokat családotok pihenésébe!

Kérem a kiadványt!

Baby Boutique Online Store:
a babanyugtató és alvássegítő készülékek szakértője

Szülőként mi is megtapasztaltuk, hogy a csecsemők és kisbabák hektikus alvása milyen komoly egészségügyi, párkapcsolati és önértékelési problémák kialakulásához vezet. Épp ezért tartjuk kiemelten fontosnak, hogy támogassuk és segítsük a hozzánk forduló szülőket a helyes altatási és alvási rutin kialakításában.

Hiszünk az egyéni igényekben és a válaszkész nevelésben, ugyanakkor abban is, hogy mindez nem zárja ki a szülők egészségügyi és párkapcsolati értelemben vett jólétét.

Az általunk készített Nyugodt éjszakák, boldog baba kiadvány segítségével megtudhatod, hogy mi és miért történik kisbabád testében az alvás alatt, megtanulhatod felismerni az alváshiány jeleit, valamint hasznos és azonnal alkalmazható ismeretekre teszel szert az elalvás és a minőségi pihenés megkönnyítésére. Sőt, megismerheted a holland Zazu és Numsy babanyugtató termékeket is!

A minőségi és pihentető alvás Nektek is jár!

Letöltöm a Nyugodt éjszakák, boldog baba kiadványt!

Tudtad?

A babanyugtató praktikák és készülékek később is hasznos segítőid lehetnek!

Ha sajátos nevelési igényű, szenzoros, BTM- vagy SNI-kódos gyermeket nevelsz, bizonyára gyakran tapasztalod, hogy a napközbeni változások jelentős hatással vannak az éjszakai alvásra is. 

Az életet természetesen nem igazíthatod mindenben gyermeked egyéni igényei és szükségletei köré. De tudatos szülőként sokat tehetsz azért, hogy a pihentető éjszakai alvás a család apraja-nagyjának idegrendszerét támogatni tudja.

A Nyugodt éjszakák, boldog baba kiadvány számodra is hasznos ismereteket kínál majd. Töltsd le most!

Kérem a kiadványt!

Add meg adataidat és nemsokára küldjük a könyvet.

    További kérdésed van? Információkra vagy támogatásra van szükséged?

    Azért dolgozunk, hogy a hozzánk forduló kismamák, anyák és családok élete teljesebbé és kiegyensúlyozottabbá váljon! Ha kérdéseid vannak babanyugtató és alvássegítő tippjeinkkel vagy készülékeinkkel kapcsolatban, látogass el weboldalunkra vagy írj nekünk!

    Szeretettel állunk rendelkezésedre!

    Szilvi és a Baby Boutique csapata!