Barion Pixel

Egmont Toys játékok: amit tudni akartál róluk

Egmont Toys játékok

Játékok az Egmont Toystól, amelyek örömet okoznak és fejlesztenek is

Az Egmont Toys belga játékmárka 1994 óta varázsol mosolyt a gyermekek arcára. Termékeik széles skáláját kínálják a fajátékoktól a fém és fonott anyagú játékokon át a textil és plüssjátékokig, kiegészítve a választékot csodás gyerekszoba dekorációkkal, gyerekeknek szánt dísztárgyakkal is. Az Egmont Toys nem egyszerűen játékokat gyárt, hanem igazi élményeket teremt, amik megmozgatják a képzeletet és órákon át lekötik a kicsik figyelmét.

Ezek a gyermekeknek szánt játékok azért is nagyszerűek, mert megfizethető áron elérhetőek, és a fenntarthatóság jegyében készülnek. A kiváló minőségű eredeti és kézzel készített alkotások akár több gyermeket is kiszolgálhatnak. Az alapanyagok kiválasztásánál is fontos szempont a fenntarthatóság és a környezetbarát szemlélet. Az Egmont Toys tervezői magától értetődő természetességgel használják az organikus pamutot, a kartonpapírt, az FSC tanúsítványú faanyagot, a környezetbarát vízbázisú festékeket játékaik elkészítéséhez, melyek eredeti és egyedi designja nem csak a gyerekek figyelmét ragadja meg, hanem a szülők szépérzékét is csiszolja, alakítja.

Egmont Toys játékok

Miért válassz Egmont Toys játékokat?

Néhány fénykép alapján sokszor nehéz eldönteni, hogy milyen játékokkal örvendeztessük meg gyermekeinket vagy unokáinkat, ezért összegyűjtöttük az Egmont Toys márka legfőbb jellemzőit.

Kiváló minőség: Az Egmont Toys játékok gondosan válogatott, fenntartható forrásból származó anyagokból készülnek, szigorú gyártásellenőrzés mellett. Így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban játszhat velük.

FSC (Forest Stewardship Council) tanúsítvánnyal rendelkező fa alapanyagot használnak a játékokhoz. Ez a tanúsítvány jelöli a fenntartható erdőgazdálkodásból származó faárut és azt jelzi, hogy környezetbarát módszerekről és felelősségteljes termelésről van szó.

Egyediség: Az Egmont Toys játékok mindegyike egyedi tervezésű, gyönyörű és harmonikus illusztrációkkal díszített. Nem csupán játékként érdemes rájuk nézni, hanem igazi műalkotásokként.

A különböző kollekciók sokszínűsége lenyűgöző. Megtervezésükkor, elkészítésük folyamán a tervezők és az alkotók ihletet merítettek az erdő, a dzsungel vagy éppen a tanya állataiból, de természetesen a klasszikus mesék szereplői is megjelennek az Egmont Toys játékokban és a gyerekszoba kiegészítőkben. Az ékszerek és más – gyermekünk számára fontos – kincsek tárolására szolgáló zenélő, forgó balerinás dobozok közül is választhatunk a többféle motívumból. Az erdő, a mező, a hold és az olyan nevezetes állatszereplők, mint a brémai muzsikusok köszönnek vissza ezekről a kedves és szép dísztárgyakról.

Készségfejlesztés: Az Egmont Toys játékok nem csak szórakoztatóak lehetnek, hanem általában jellemző rájuk, hogy a velük való játék közben szinte észrevétlenül fejlesztik a gyermekek készségeit is.

A fajátékok például segítik a kicsiny kezek finommotorikájának fejlődését és a koordinációt. A formaillesztő és építőjátékok akár már 18 hónapos kortól ajánlottak. Játék közben fejlődik a szem és a kéz koordinációja, nem mellékesen pedig az apróságok kitartása és képzelete is.

A mágneses könyvekkel akár órákig is el lehet játszani, annyira komplexek és sok mágneses elemet tartalmaznak. A lehetőségek szinte korlátlanok. Hercegnők, cowboyok, indiánok, dinoszauruszok, az erdő, a trópusok és a tengerek állatai, a cirkusz, a négy évszak és még sok más téma és helyszín is megelevenedhet a különböző készletek segítségével. Ez a játék remekül fejleszti a képzeletet, a szem-kéz koordinációt, a finommmotorikai készségeket. Már 3 éves kortól ajánljuk, de a legjobb, ha együtt játszunk gyermekünkkel és merülünk el a fantázia világában.

Tartósság: Az Egmont Toys játékok strapabíróak és tartósak, így generációkon át örömet okozhatnak a családnak.

A toronyépítő játékok például kemény kartonból készülnek, így jól bírják a terhelést. A 9 elemből álló toronyépítő játékok dobozai egymásba rakhatók, így a tárolás is esztétikusan megoldható. A legkisebb kocka 7 cm-es oldalhosszúságú, a legnagyobb pedig 15 cm-es, így a kicsi kezek is könnyedén megoldhatják az egymásra pakolást, de a felnőttek is örömmel segítenek az építésben. A toronyépítő kockák négy oldala más-más mintájú, számjegyeket is találhatunk rajtuk 1-től 9-ig, valamint számolható figurákat és a témakörhöz kapcsolódó egyéb grafikákat.

Egmont Toys játékok minden korosztály számára

Az Egmont Toys márka széles választékot nyújt a játékokból és gyerekszobai kiegészítőkből a 0 és 10 év közötti gyermekek számára. Megtalálhatjuk a kínálatban a babáknak, a kisgyermekeknek és az óvodásoknak ideális játékok is.

A kisbabák legtöbbször még passzív szemlélői a környezetüknek, de az értelmük és a készségeik már ebben a korban is fejlődnek és fejleszthetőek is. Az Egmont Toys ezt jól tudja, ezért készült a babák számára zenélő kiságyforgó és többféle csörgőjáték.

A környezetüket fokozatosan felfedező, állandóan kúszó és mászó babák már szívesen játszanak olyan játékokkal, amelyek megmozgatásához, „életre keltéséhez” kellenek ők maguk is. A tologatható, húzható, kalapálható és rakosgatós játékok ilyenek. Válasszunk bátran akár olyat is, ami valamilyen hangot ad ki. Lehet, hogy először meglepődnek a kicsik, de később már élvezettel fogják hallgatni például a klasszikus búgócsiga hangját, miközben a forgás okozta színkeveredés is leköti őket.

Az Egmont Toys dzsungel rádiója már 10 hónapos kortól ajánlott. A zenélő doboz pillanatok alatt elrabolja gyerkőcünk figyelmét. Tekerjük meg a tekerőt és már indul is a zene, közben az állatok képei váltakoznak a rádión. Barátságos zenéjével, színeivel, formáival hosszabb időre is képes lekötni a gyermekek figyelmét és segíthet az elalvásban.

A nagyobb gyermekek számára már kitágul a világ. Nyiladozó értelmük és fantáziájuk egyre több információ és élmény befogadására képes, sőt, egyre inkább igényli is ezeket. Az ő játékidejüket kirakókkal, szerepjáték kellékekkel, társasjátékokkal és még sok más érdekességgel színesíthetjük, amelyek a Babyboutique Egmont Toys kínálatában találhatók meg.

Egmont Toys játékok

Egmont Toys játékok ajándékba

Az Egmont Toys játékok tökéletes ajándékok lehetnek a gyereknek bármilyen alkalomra. Születésnapra, karácsonyra, névnapra, gyereknapra, vagy csak azért, mert szeretnénk meglepetést és örömet okozni. Az Egmont Toys játékokkal biztosan mosolyt csalhatsz a megajándékozott gyermek arcára.

Fedezd fel az Egmont Toys varázslatos világát!

Az Egmont Toys belga márka, amely 1994 óta készíti a játékokat a gyermekeknek, 0-10 éves korig. A fejlesztést és tervezést Belgiumban végzik, főként belső tervezőjük, Gaëtane Lannoy segítségével, aki 2003 óta erősíti a csapatot. A kollekciók egyes részeit Európában gyártják.

A kezdetektől mostanra messze jutottak a márkaépítésben, az Egmont Toys játékok az évek alatt számos díjat is begyűjtöttek, hogy ezzel is erősítsék a brandet. A legnevesebbek ezek közül a Spiel des Jahres (az év játéka) díj, a King + Jugend kiállítás és vásár díja és az Oppenheim Toy Potrfolio Awardon elért díjazás.

Látogass el a Babyboutique Egmont Toys oldalára, és fedezd fel a játékok széles skáláját! Biztosan találsz nálunk olyan játékot, ami tökéletesen megfelel gyermeked igényeinek és érdeklődési körének.