Barion Pixel

Kismotor roller: Scoot and Ride Highwaykick 1 

kismotor roller

A lábbal hajtós kismotorok és rollerek a gyerekek körében rendkívül népszerű játékok, nem véletlenül. Számos előnnyel járnak, amelyek miatt a kicsik imádnak velük közlekedni. Íme néhány konkrét ok, amiért a gyerekek szeretik a lábbal hajtós kismotorokat és a rollereket:

 • Szórakoztatóak: A kismotorozás és rollerezés rengeteg vidám pillanat forrása lehet. A szabályok betartásával a gyerekek élvezhetik a sebességet, a kanyarokban való fordulást, és a saját jármű kormányzásának lehetőségét.
 • Fejlesztik a motorikus készségeket: A kismotorozás és rollerezés nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek fejlesszék egyensúlyérzéküket, koordinációjukat és motoros készségeiket.
 • Támogatják a fizikai aktivitást: A kismotorozás és rollerezés remek módja annak, hogy a gyerekek mozogjanak a friss levegőn, a szabadban. Ez segít nekik fittnek és egészségesnek maradni.
 • Fejlesztik a bátorságot és a magabiztosságot: Amikor a gyerekek megtanulnak a kismotorral vagy a rollerrel közlekedni, bátorságra és magabiztosságra van szükségük. Ahogy fejlődnek a készségeik, büszkék lesznek magukra az elért eredményeikre.
 • Szabadtéri tevékenységre ösztönzik a gyerekeket: A kismotorozás és rollerezés remek módja annak, hogy a gyerekek kimenjenek a szabadba és élvezzék a természetet, a gondtalan játékot. Ez segít nekik elszakadni a képernyőktől és a friss levegő pedig jót tesz a szervezetüknek.
 • Közös szórakozást biztosítanak: A kismotorozás és rollerezés nagyszerű családi program lehet. A szülők és a gyerekek együtt szórakozhatnak, miközben mozognak és kint vannak a szabadban.

Kismotor és roller: kettő az egyben

Egy igazán különleges járgányt szeretnénk bemutatni olvasóinknak. Ez a Scoot and Ride Highwaykick. A Scoot and Ride márka egyik vezető termékcsaládja a Highwaykick 1, amely kismotor és roller is egyben. Egy forradalmi újításnak köszönhetően szerszám nélkül, egy egyszerű mozdulattal, könnyedén átalakítható, a gyermekek igényeinek megfelelően.

Az extrém könnyű, 3 kg súlyú járgány szállítása akár egy bőröndben, repülőgépen is megoldható, hiszen darabokra szedhető. Gumi kerekeinek köszönhetően akár a lakáson belül is zajmentesen használható. A szabadalmazott biztonságtechnikai betét használatával extra védelmet nyújt a kismotor használatakor.

A roller kormánya egy gombnyomással fixálható, így a gyermekek könnyedén tudják tartani az irányt. A tisztítása is rendkívül egyszerű, hiszen egyszerűen letörölhető felületekkel rendelkezik.

A Highwaykick 1 remek választás az 1-5 éves gyermekek számára. Ez az eszköz egyszerre kismotor és roller, így nem kell azon gondolkozni, hogy éppen melyik járművet szeretné magával vinni gyermeke, mivel egy mozdulattal, szerszámok nélkül átalakítható.

Ez a modell rendelkezik a piacon elérhető összes kickboard közül a legalacsonyabb ülésmagassággal. Az ülésmagasság és a kormánymagasság szerszámok nélkül tovább állítható3-3 állítási fokozatban, így a járgány együtt nő a gyerekkel és ezáltal több évig megbízhatóan használható.

A Highwaykick 1 rendelkezik egy “biztonsági párnával”, amely egyfajta felborulásgátlóként szolgál a további biztonság érdekében.

A termék elnyerte több nemzetközi vásár díját, így a TOY AWARD játék kategória 1. helyét és a MOM’S CHOICE AWARDS® különdíját. A Mom’sChoiceAwards® (MCA) egy szervezet, amely a gyermekek, családok és pedagógusok számára készített termékeket és szolgáltatásokat értékeli.A szervezet székhelye az Egyesült Államokban található, és eddigi tevékenysége során több mint 60 országból sokezer tételt vizsgált meg.Az értékelési folyamat egy szabadalmaztatott módszertant használ, amelyben a tételeket számos szempont alapján pontozzák, beleértve a gyártási minőséget, a dizájnt, az oktatási értéket, a szórakoztatási értéket, az eredetiséget, a vonzerőt és az előállítási költségeket.

kismotor roller

Miért válaszd gyermekednek a Scoot and Ride Highwaykick-et?

 • Kettő az egyben eszköz: A Highwaykick egy kismotor és roller egyben, így a gyerekek kétszeres lehetőséget kapnak egyetlen játék áráért.
 • Könnyű átalakítás: A kismotorról rollerre történő átalakítás egyszerű és gyors, így a gyerekek pillanatok alatt átállhatnak az egyik mókáról a másikra.
 • Tartós és biztonságos: A Highwaykick kiváló minőségű anyagokból készült, és megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.
 • Különböző korosztályok számára: A Highwaykick méretei 3-3 fokozatban állíthatóak, így az1-5 éves korosztályba tartozó gyerekek számára ideálissá tehető a mérete.
 • Fejleszti a motorikus készségeket: A Highwaykick használata segít a gyerekek egyensúlyérzékének, mozgáskoordinációjának és motoros készségeinek fejlesztésében.
 • Támogatja a fizikai aktivitást: A Highwaykick remek módja annak, hogy a gyerekek a szabad levegőn töltve minél több időt sportoljanak és mozogjanak minél többet.

Különleges változat és kiegészítő termékek Scoot and Ride Highwaykick modellünkhöz

Vannak tárolóval ellátott különleges és praktikus Highwaykick modellek, amelyek barátságos föld színekben elérhetőek a Babyboutique webshopban.

Az elején lévő egyedi tároló rekesz lehetővé teszi, hogy a gyerekek akár kedvenc játékaikat is magukkal vihessék, legyen az egy plüssállat, vagy egy kisautó.

Bukósisak a maximális védelemért

Vidám színekben kapható a Scoot&Ride gyerek sisak, amely minden kis motorosnak kötelező védőeszköz kell hogy legyen.

Innovatív mágneses zárának köszönhetően, a kisgyerek egyszerűen saját maga is ki-és be tudja kapcsolni a sisakot és megakadályozza a bőr becsípődését.

Nagyon fontos, hogy a kisgyermek minden egyes jármű használatakor (kismotor,roller, bicikli) hordjon sisakot, így el lehet kerülni egy esetlegesen bekövetkező nagyobb sebesülést is. Minden sisak állítható méretű, levehető és mosható párnázással rendelkezik.

Fonott tárolókosár a kényelmes tárolásért

3 méret közül is választhatunk, ha tárolókosarat szeretnénk vásárolni gyermekünk járgányára. A gyönyörű kivitelezésű, kézzel készített fonott biciklis gyerek kosarak egyedi logóval készültek, kicsi, közepes és nagy méretben. A nagy méretű kosár kivitelezése során egy átlagos méretű felnőtt kerékpárt vettünk alapul. A felfűző részt eltávolítva a kosár akár asztali dísznek vagy tároló doboznak is tökéletes lehet. A felfűzőpánt valódi bőrből készült, amelynek köszönhetően könnyen rögzíthető kismotorra, rollerre.A kosár egy kedvenc plüssállat, papír zsebkendő vagy akár egy kulacs tárolására is alkalmas.

Újdonság: járássegítő roller kismotor

Megérkezett a Scoot and Ride legújabb terméke a MyFirst kismotor!Ez a formabontó 3:1-ben kismotor környezetbarát, lágy, de ütésálló EPP anyagból készült, amely újrahasznosított és rendkívül biztonságos mind gyermeked, mind az otthoni bútorok számára!

Ez a különösen innovatív termék három olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek biztosan nagyon népszerűek lesznek a szülők körében.

 • Járássegítő funkció: Már 6 hónapos kortól kezdve a babák használhatják az eszközt kerekek nélkül. Fel tudnak mászni rá, fel tudnak állni és tologatni. Az integrált csúszásgátló párnáknak köszönhetően stabilitást biztosít használat közben.
 • Második funkció maga a kismotor. Megvásárlás után akár szerszámok nélkül is összeilleszthető és indulhat a száguldás.
 • A harmadik funkció a görgődeszka. Az alsó lap önmagában is használható görgődeszkaként. Lehetőséget nyújt a közös szórakozásra a babával húzva, tolva vagy körbecsúszva, természetesen leginkább a padlón.

Az alsó részén egy praktikus tárolóhely található, amibe elférnek a kedvenc játékok, plüssök.

Összességében elmondható, hogy a kettő az egyben kismotor és roller praktikus, egészséges, költséghatékony és környezettudatos megoldást kínálnak a gyermekek számára. Több különböző színű és vidám karakterű eszköz kapható a Babyboutiqueban, így biztosan Te is találsz olyat, ami megfelel gyermeked igényeinek és a Te ízlésednek is.