Barion Pixel

Hátizsákok gyerekeknek oviba, kirándulásra

hátizsákok

A gyerekeknek tervezett hátizsákok számos célt szolgálhatnak, és sokféle tevékenységhez használhatók. Ebben a bejegyzésben bemutatunk néhány változatot a Babyboutique webáruház kínálatából.

A gyerekhátizsákok sokféle lehetőséggel:

Hátizsákok ovisoknak

Az óvodás korú gyerekeknek szánt hátizsákok sokféle stílusban és színben kaphatók, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és személyiségének megfelelőt. Amikor óvodás korú gyermekek számára választunk hátizsákot, számos tényezőt kell figyelembe venni, például a méretet, a kényelmet, a funkcionalitást és a stílust.

A hátizsák nem lehet túl nagy, de túl kicsi sem. Kényelmesen illeszkednie kell a gyermek hátához anélkül, hogy lehúzná vagy kényelmetlenül terhelné. Az óvodába vagy bölcsődébe járáshoz ideális hátizsák önmagában könnyű, de ugyanakkor méreteihez képest jól pakolható és kihasználható. A fő rekeszében elfér akár az uzsonnás doboz, a kedvenc játék vagy könyv, de még az alvós plüssállat is.

Ideális esetben a kiválasztott hátizsák tükrözi a gazdája stílusát vagy megmutatja, hogy mi a kedvenc állata, mivel szeret játszani, milyen színeket és formákat kedvel. Az autókat vagy a munkagépeket szenvedélyesen gyűjtő és ismerő kisfiúknak például szeretettel ajánljuk azt a vásárlóink által is igen kedvelt autó mintás mini hátizsákot, amely jó választás lehet az első közösségben töltött évekre.

Hátizsákok és táskák kiránduláshoz, utazáshoz

Akkor jó egy hátizsák, ha a tágas méreteinek köszönhetően minden belefér, amire szüksége lehet a gyermekünknek egy óvodai kiránduláshoz, családi utazáshoz vagy egy hétvégéhez a nagyszülőkkel. A Nuuroo hátizsákok ilyenek, mert ideálisak rövidebb kirándulásokhoz, túrázásokhoz és néhány napos kiruccanásokhoz is. A hátizsák 28x23x11 cm-es méretével ideális választás a legkisebbek számára is, hogy magukkal vihessék a kedvenc játékaikat, uzsonnájukat és vizüket. A Nuuroo hátizsákok különlegessége, hogy 100%-ban újrahasznosított poliészterből készülnek, így választásukkal nem csak a gyermekünk gerincét, de a környezetet is megóvhatjuk.

A hőszigetelt belső zsebbel ellátott hátizsákok arra az elsődleges feladatra lettek kitalálva, hogy az ételek és italok hidegen vagy meleg maradjanak bennük.

Ha hosszabb útra indul a család, érdemes az A Little Lovely Company termékekből akár egy teljes szettet összeállítani. A gyerekhátizsákban elférnek az utazás legszükségesebb kellékei és az úti elemózsia, az utazótáskába – amely egyébként megfelel a legtöbb légitársaság kabinméret-követelményének – kerülhetnek a ruhaneműk, az ugyanolyan mintájú neszesszerbe pedig a higiéniai kellékek.

Hátizsákok a legkisebbeknek

A legcukibb mini zsákok a Childhome ’My First Bag’ kollekciójában vannak. Itt az anyagválasztás a legkülönlegesebb, hiszen nem csak a megszokott táska alapanyagból, hanem bolyhos plüssből és pufikabát szerű, nedves törlőruhával tisztítható anyagból is kaphatóak.

A kollekció másik érdekessége, hogy az anyukáknak szánt ’Mommy Bag’ sorozattal tökéletes összhangban készültek a kicsiknek szánt zsákok, így anya és gyermeke összeillő táskával indulhat útnak.

hátizsákok gyerekeknek

Választási szempontok gyerekhátitáskákhoz

Kényelem és ergonómia: A gyerekeknek szánt hátitáskák kényelmesnek és ergonómikusnak kell lenniük, hogy ne terheljék a gyermek hátát és gerincét akkor sem, ha tele vannak pakolva. Fontos, hogy a hátizsák megfelelő méretű legyen, ebben is illeszkedjen a gyermekhez, valamint párnázott vállpántokkal és hátrésszel rendelkezzen, és hogy a bele kerülő súlyt egyenletesen tudja elosztani a háton.

Biztonság: Vannak olyan gyerekeknek szánt hátitáskák, amelyek fényvisszaverő elemekkel vannak ellátva. Ezek azt a célt szolgálják elsősorban, hogy a hátizsákot viselő gyerekek jobban láthatóak legyenek a sötétben. 

A biztonsági kapcsok vagy zárak segíthetnek megakadályozni, hogy a gyermek hátizsákját könnyen ki lehessen nyitni.

Anyag és tartósság: Tartós és könnyen tisztítható anyagból készült hátizsákot érdemes választani, amely ellenálló a mindennapi használatban. A vízálló vagy vízlepergető alapanyag külön előny lehet, különösen esős időszakokban.

Tárolás és pakolhatóság: A hátizsák jó, ha több rekesszel és zsebbel is rendelkezik, hogy a gyermek könnyen rendszerezhesse el benne a dolgait. Ez segíthet abban is, hogy a súly egyenletesen legyen elosztva. Fontos még, hogy legyen egy külön rekesz az italnak, valamint egy jól zárható zseb a kisebb tárgyaknak.

Amint láthatjuk a felsorolásból: a gyerekeknek szánt hátitáskák igazán sokoldalúak, így számos célra és alkalomra lehet használni őket. Ne feledjük: a megfelelő gyerekhátizsák kiválasztásakor fontos figyelembe venni a gyermek életkorát, testmagasságát (de akár még a súlyát is), kedvenc tevékenységeit és egyéni stílusát, hogy minden szempontból kedvező döntést tudjunk hozni. Egy jól megválasztott hátizsák sok éven át elkíséri a gyermek óvodai és iskolai kalandjait.

Nézz körül a Babyboutique webáruházban, és találd meg azt a hátizsákot vagy táskát, ami a legjobban illik gyermeked egyéniségéhez és igényeihez. Ne feledd, nálunk a minőség és a design kéz a kézben jár!