Barion Pixel

Karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek

Karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek ahogy még sosem láttad! Válogatásukban találsz majd ajándékötleteket fiúknak és lányoknak, kicsiknek és nagyoknak többféle árkategóriában a Baby Boutique online store-ból. Nagy választék, kiváló minőségű márkás termékek és gyors kiszállítás gördülékenyen. Mi kell még?!

Ultimate karácsonyi ajándék ötlet apukáknak: rugalmas autópálya szett

Ugye Te is tudod, milyen az, amikor a bontogatás után apa ‘besegít’ a csemetének, de azt azért nagylelkűen megengedi, hogy hivatalosan később is a gyereké legyen a meglepi tulajdonjoga? (A valósággal való bármely egyezés a véletlen műve. De tényleg!)

Az ilyen közös játékhoz ajánljuk a WAYTOPLAY rugalmas autópályát, melyet szükség esetén több szettel kibővítve akár az egész nappali is a közös építkezés díszletévé válhat. Építsetek, autózzatok, másszatok be a bútorok alá és ha vége a játéknak, varázsoljatok rendet két perc alatt!

Mini gasztroguruknak: Mézeskalács készítő szett

Ha gyermeked imád segíteni a konyhában és bármikor szívesen főzőcskézik Veled, a minőségi fából készült, bájosan festett Mézeskalács szett tökéletes meglepetés lesz számára. 

Ezzel ugyanis nemcsak esztétikai érzéke és finommotoros képességei fejlődnek, hanem a szerepjátékok világában is elmerülhet. Mivel a játék festése bababiztos, a megajándékozott akár a kisebb testvérekkel együtt is közös mókába kezdhet majd!

Akkor is van ötletünk, ha minden csemetének és rokongyereknek hasonló meglepetést szeretnél találni, hiszen a Djeco TOP100 ajándék listája Téged is számos inspirációval kényeztet majd! 

A legszebb karácsonyi ajándék lányoknak: zenedoboz

Minden kislánynak szüksége van egy különleges kincsre, amit felnőttként majd a saját gyermekének adhat tovább. Éppen ilyen varázslatos meglepetések lehetnek a többféle belső elrendezéssel kapható, esztétikusan festett papír- és fa Egmont Toys, illetve Djeco zenélő ékszerdobozok, melyek széles figura- és dallam választékukkal életre szóló élményekkel ajándékozzák meg kis tulajdonosukat.

A hagyományos ízlésű kislányokat őzikés, balerinás és hercegnős változatok kényeztetik, de a sok csattal, ékszerrel rendelkező ifjú királykisasszonyok emeletes, fiókos-ajtós és egyedi formájú dobozok közül is bátran választhatnak majd. Sőt, ha a kisfiad sem akarod kihagyni a jóból, mi tudjuk, mi a megoldás! A Djeco űrhajós zenedoboza ugyanis uniszex csoda, így kispasiknak is kiváló választás!

A legkisebbek kedvence: alvássegítő játékok

Miért érdemes a Zazu éjszakai nyugtató és alváskönnyítő állatai közül választanotok a legkisebbeknek? Nemcsak azért, mert cukik és ölelnivalóan pihepuhák, hanem azért is, mert a pocakjukba épített kivetítő megnyugtatja és szórakoztatja a babákat. 

Nincs ez másként Ottóval, a vidrával sem, hiszen az általa lejátszott három dallam (hullámverés, szívdobogás, altatódal), valamint az egész szobát varázslatos fénybe vonó kivetítő segíti a délutáni vagy esti elalvást. 

Tudunk ennél is jobbat! Karácsonyi ajándék gyerekeknek: A pocakba épített projektor vetítése 30 percnyi működési idő után automatikusan kikapcsol, a baba sírására azonban újra aktiválja magát. Így még azelőtt kezdi újra álomba ringatni a kicsit, hogy az valóban teljesen felébredne!

Nyugodt éjszakák végeláthatatlan altatási procedúra nélkül? A Zazu állatkáival Nektek sem álom többé. Kérjétek az angyaloktól Ti is!

Praktikus ajándék ötlet: hátizsák minden alkalomra

Ha anyának elege van abból, hogy az ovi előterében folyton elkallódik a torna- vagy edzőcucc, mert mindenkinek ugyanolyan táskája van, itt az alkalom! A Baby Boutique széles mini hátizsák kínálatából mindenki egyedi tatyót választhat, így nincs többé kavarodás, csak kifejező minták, bájos-boldog arcok és nyugodt anyukák! 

Pro tipp hosszú utazásokhoz és karácsonyi rokonlátogatáshoz: Minden hátizsákba kell néhány szórakoztató apróság! Mi utazáshoz a praktikus, kényelmes és ragaszkodó mágneses könyveket javasoljuk, hiszen ezek autóban, vonaton, távolsági buszon és repülőn is üzembiztosan működnek. (Vagyis mindegy mekkora a tömeg vagy milyen figyelmetlen a csemete, a mágneses felület miatt a részecskéknek még zord körülmények között sem kél lába. Azaz a szett teljessége hosszú távon is garantált!)

Karácsonyi ajándék ötlet az egész családnak: Little Action társasjáték

Nincs jobb ajándék a közösen megélt felszabadító pillanatok öröménél, így vezesd be Te is a mi titkos karácsonyi játékszabályunkat: minden évben van legalább egy társasjáték a fa alatt!

Mi idén a bájos állatkákat felvonultató, már két éves kortól játszható Little Action társast ajánljuk. Miért? Mert az erős dobozban található strapabíró kártyás és gumis állatkák a legapróbb praclikban is elférnek és mókás perceket szerezhetnek az egész családnak.

Finommotoros készségeket, térérzékelést, feladattudatot és szabálykövetést erősítő, egyszerűen kivitelezhető gyakorlatok, látványos pozitív feedback minden sikeresen teljesített kihívás után és egy játék, amit apa, anya és a gyerekek együtt játszhatnak: ez az igazi Karácsonyi ajándék!


És hogy mit tegyél, ha még mindig nem tudtál választani? Ismerd meg karácsonyi játékválogatásunkat, hiszen a gazdag szín- és formavilágú kollekcióban DIY- és más kézműves játékokat, hangszereket, kirakókat és megannyi izgalmas gyermekjátékot találhatsz. Kérdés esetén pedig írj nekünk az info@babyboutique.hu-ra, mi pedig az angyalok segítőiként igyekszünk mindenben a segítségedre lenni.

További tartalmakért, kedvezményekért iratkozz fel hirlevelünkre.

[newsletter_form type=”minimal”]